Видео интервју со Леонардо Хусеини: Како е да се биде... танчар и кореограф


Видео интервју со Леонардо Хусеини: Како е да се биде... танчар и кореограф

Кој го открил неговиот талент, дали Македонците ги бидува за танцување, знае ли да игра пајдушко и дали се живее од танц во нашата земја? Леонардо Хусеини на гости во CRNOBELO.com…

video-intervju-so-leonardo-huseini-kako-e-da-se-bide-tanchar-i-koreograf-1.JPG

За време на гостувањето во редакцијата на CRNOBELO.com, талентираниот танчар и кореограф ни откри детали за неговата кариера, недостатоците на истата, ни откри со кого соработувал и ни го заигра омилениот танц.

Талентот го наследил од неговиот татко и отсекогаш бил поврзан за танцот, најчесто танцува на тераса кога никој не го гледа и посакува да направи кореографија за Крис Браун, а открива и кој е рецептот за луѓето почесто да танцуваат во диско.

Погледнете го видео интервјуто со Леонардо Хусеини:

Н. С. | Црнобело

Камера/Тон/Монтажа/Анимации: Николај Митрески

Би можело да ве интересира:

Видео интервју со Антониа Гиговска: „Последна лага што ја кажав – бев на факултет“ Koe e jадењето без кое не може да си го замисли денот, која е најлудата работа ш...
Видео интервју со Тина Мицковска: Како е да се биде... портпарол на ЗОО Скопје Какви се животните во ЗОО Скопје навечер, кој има избегано од кафезот и колку вк...
Видео интервју со Нина Деан: Ни го откри полот и името на бебето, а вели дека Атанас се бакнува најд... Со која колешка ѝ е најслатко кафето, кога се очекува приновата, но и кој е најл...

Спонзорирани линкови: