„Одмазниците“ претставени како македонски естрадни личности


„Одмазниците“ претставени како македонски естрадни личности

Деновиве сите зборуваат за новиот дел на Марвел филмот „Одмазници – Војна на бесконечноста“. Додека е сеуште „жешка“ темата, да погледнеме како би изгледале „Одмазниците“ доколку беа личности од Македонската естрада.

odmaznicite-pretstaveni-kako-makedonski-estradni-licnosti-01.jpg

Капетан Америка – Александар Митевски

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti2.jpg

Црна Вдовица – Ноне Неделковска

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti3.jpg

Железниот Човек – Брејк

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti4.jpg

Црниот Пантер – Ферус Мустафов

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti5.jpg

Окоје – Сара Мејс

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti6.jpg

Тор – Влатко Илиевски

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti7.jpg

Валкири – Сузана Гавазова

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti8.jpg

Фалкон – Џамбо Агушев

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti9.jpg

Хулк – Драган Вучиќ

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti10.jpg

Хоукај – Даниел Кајмакоски

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti11.jpg

Вижн – Врчак

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti12.jpg

Др. Стрејнџ – Жарко Димитриоски

Odmaznicite-pretstaveni-kako-Makedonski-estradni-licnosti13.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

5 филмови помеѓу оние со најголема заработка, кои не ја заслужуваат ис... Филмската индустрија го достигнува својот врв во моментов, меѓутоа за жал, само ...
7 омилени парови од сериите во чија љубовна приказна уживавме Сигурно досега сте изгледале неколку ТВ серии кои беа многу популарни низ години...
Филмови кои публиката ги обожаваше во 2017 година Крајот на годината секогаш носи изобилство од статистички податоци, а дел од нив...