10-те филмови кои имаат најмногу пиратски копии оваа година


10-те филмови кои имаат најмногу пиратски копии оваа година

Секоја година сервисот „Torrent Freak“ составува листа на филмови кои се најмногу пати симнати од интернет, најчесто преку торентите.

10-te-filmovi-koi-imaat-najmnogu-piratski-kopii-ovaa-godina-01.jpg

Во многу земји законски е регулирано нелегалното даунлоадирање на содржини кои подлежат под авторски права, но во поголемиот дел од светот торентите ги прави овие филмови лесно достапни за публиката.

Сте гледале некој од овие филмови? Не грижете се, не ве прашуваме како сте дошле до нив.

10. BlacKkKlansman

;

9. Kin

;

8. The Nun

;

7. Alpha

;

6. Outlaw King

;

Листата продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

20 филмови кои направија најмногу пари во 2018-та Додека повеќето се жалат дека во последно време нема добри филмови и дека само с...
Филмови заради кои ќе посакате да се вратите во студентските денови Сите кои имале незаборавен студентски живот копнеат да се вратат во тие години.&...
Кој всушност беше главниот лик во „Friends“? Иако сите сакаме да веруваме дека сите шестмина беа главни ликови во серијата, н...