20 филмови кои направија најмногу пари во 2018-та


20 филмови кои направија најмногу пари во 2018-та

Bohemian Rhapsody: 488,696,483 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-12.jpg

Ant-Man and the Wasp: 492,648,074 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-13.jpg

Jumanji: Welcome to the Jungle: 545,560,973 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-14.jpg

Mission: Impossible - Fallout: 613,017,452 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-15.jpg

Deadpool 2: 624,245,921 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-16.jpg

Venom: 744,000,606 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-17.jpg

Incredibles 2: $1,041,079,834 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-18.jpg

Jurassic World: Fallen Kingdom: 1,134,944,060 долари 

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-19.jpg

Black Panther": 1,146,913,161 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-20.jpg

Avengers: Infinity War: 1,747,675,173 долари

20-filmovi-koi-napravija-najmnogu-pari-vo-2018-ta-21.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Филмови заради кои ќе посакате да се вратите во студентските денови Сите кои имале незаборавен студентски живот копнеат да се вратат во тие години.&...
Зошто постарите филмови беа поимагинативни од новите блокбастери? Иако не е тешко да се дојде до ваквиот заклучок, кога речиси секој втор филм се ...
Парови од ТВ-серии кои покажуваат дека љубовта не знае за никакви гран... Љубовта во филмовите и сериите може да биде доста понереална отколку во животот,...