Погледнете го официјалниот трејлер на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ и ексклузивни “Behind the scene” фотографии
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
PPC Specialist 19-08-2019
Возач 19-08-2019


Погледнете го официјалниот трејлер на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ и ексклузивни “Behind the scene” фотографии

На неколку дена пред светската премиера на филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија”, Продукцијата „Сестри и Брат Митевски“ го објави и официјалниот трејлер.

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-01.jpg

Истиот е изработен од страна на агентот за продажба „Пирамид“ од Франција, кој е најсилниот во моментов и кој застанува зад филмови кои ја одбележуваат врвната европска кинематографија.

Инаку, филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ се снимаше 6 недели во Штип во текот на јануари и февруари 2018. Монтажата се одвиваше во Белгија, а звукот, лабараторијата и музиката во Белгија, Франција и Словенија.

Уживајте во неколку ексклузивни фотографии од „зад сцената“ за време на снимањето на филмот, направени од страна на фотографот Сашо Н. Алушевски.

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-02.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-03.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-04.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-05.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-06.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-07.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-08.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-09.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-10.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-11.jpg

poglednete-go-oficijalniot-trejler-na-gospod-postoi-imeto-i-e-petrunija-i-ekskluzivni-behind-the-scene-fotografii-12.jpg

Би можело да ве интересира:

Глумци кои им ги „украле“ пред нос улогите на нивни колеги Откако продуцентите ги ангажирале за филмот, па дури снимиле и повеќе сцени, нек...
„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ со одлични критики од меѓународни... „Филмска комета од Македонија“, „Актерка која го освојува срцето“, „Неизмерно мо...
Мистериозни пожари, натприродни сили, клетви - Страшни работи кои се с... Сите обожаватели на хорор жанрот ќе се сложат дека уживаат во страшните сцени, к...