8 години со вас - М Кеш ве наградува

Наградниот фонд е во вредност од 300.000 денари, а сите граѓани кои ќе аплицираат за потрошувачки кредит до 31 мај, ќе бидат потенцијални добитници на вредните награди. Исто така, за сите нови клиенти М Кеш обезбедува кредит со 0% камата, со рок на враќање до 14 дена.

8-godini-so-vas-m-kesh-ve-nagraduva-01.jpg

Јубилеите се секогаш добра можност за да се потсетиме на она што го имаме остварено, како на приватен, така и на деловен план. Тие се одлична шанса за да ги сублимираме резултатите, но и да поставиме нови цели и предизвици за претстојниот период.

Родендените се исто така и добра причина за наградување. Па така, голем број на компании се одлучуваат да организираат промотивни или наградни акции за своите клиенти/корисници.

Финансиското друштво М Кеш оваа година одбележува 8 години од своето постоење во Македонија, за што во тек е големата наградна игра, со вкупен награден фонд од 300.000 денари.

Имено, сите граѓани кои ќе аплицираат за потрошувачки кредит до 31 мај, ќе имаат можност да бидат добитници на вредни награди. Тимот на М Кеш доделува:

  • 20 награди по 5.000 денари;
  • 10 награди по 10.000 денари;
  • Главна награда од 100.000 денари.

Веќе сме навлезени во пролетта и секој од нас започнува да ги креира плановите за летен одмор или пак за одрени реновирања и опремувања на својот дом. Преку М Кеш можете да земете кредит на брз и едноставен начин. Дополнително, за сите нови клиенти финансиското друштво обезбедува кредит со 0% камата, со рок на враќање до 14 дена.

Инаку, М Кеш е дел од меѓународната финансиска групација "Management Financial Group" (MFG), која има над 16 години искуство на пазарите во Бугарија, Романија, Полска, Украина, Чешка, Хрватска, Шпанија и други земји.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg