Mozzart го поддржа меѓународниот турнир во фудбал „Вардар Куп 2024”

Лидерот во приредување игри на среќа, продолжува да дава максимална поддршка во спортот и спортските настани во Македонија.

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-01.jpg

Овојпат, Mozzart помогна во организација на меѓународниот турнир во фудбал „Вардар Куп 2024”.

Пред полни трибини, силите ги измерија неколку младински екипи до 18 години меѓу кои беа ФК Вардар од Македонија, ФК Работнички од Македонија,ФК Црвена Звезда од Србија, ФК Чукарички од Србија, ФК Национал од Бугарија и ФК Екселциор од Холандија.

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-03.jpg

„Кога станува збор за спортот и спортските настани, секогаш сме тука да помогнеме. Драго ни е што се повеќе вакви барања стигнуваат до нашата адреса. Станавме препознатливи по нашата општествена одговорност и токму поради тоа на се повеќе вакви и слични настани нашето лого ги краси терените и трибините. Продолжуваме и натаму со исто темпо”, изјави Ивана Стефановска Крстевска од Mozzart.

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-04.jpg

Младите фудбалери се покажаа во најдобро светло. Играа за победа и го оставија срцето на терен. Сепак само еден може да биде победник, а годинава таа чест припадна на екипата од Бугарија, ФК Национал. На второто место заврши екипата на ФК Чукарички од Србија, а трети беа фудбалерите на ФК Црвена звезда од Србија.

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-05.jpg

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-06.jpg

mozzart-go-poddrzha-megjunarodniot-turnir-vo-fudbal-vardar-kup-2024-02.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg