HUAWEI P smart 2021 во комбинација со слушалките HUAWEI FreeBuds Pro – совршена комбинација за динамични луѓе со префинет вкус

Телефонот HUAWEI P smart 2021 во комбинација со слушалките HUAWEI FreeBuds Pro ќе биде вашиот рецепт за среќа без разлика дали уживате во некој пејзаж од нашата прекрасна Македонија или сте на работното место. Сигурно и вам потребно ви е ритамот да ве понесе, да се исклучите од сѐ и да се приклучите на некој извор на позитивни вибрации, а сето тоа да го овековечите со незаборавни фотографии и видеа.

huawei-p-smart-2021-vo-kombinacija-so-slushalkite-huawei-freebuds-pro-sovrshena-kombinacija-za-dinamichni-lugje-so-prefinet-vkus-01.jpg

Во време кога поголемиот дел од работите ги извршуваме онлајн, од банкарски уплати до работни состаноци, па дури и „пиење“ кафе со пријателите, тогаш добриот телефон е задолжителна алатка. Плус, сите наши авантури во природа, периодов кога бегаме од метеж, дефинитивно заслужуваат да бидат овековечени со квалитетни фотографии и видеа.

Кога сакате телефон што нема да ве изневери, со батерија која се полни кратко и брзо, а трае долго, тогаш изборот дефинитивно треба да биде HUAWEI P smart 2021.

Toj ќе ви ги надмине очекувањата, има низа напредни можности кои ќе ви ги задоволат сите потреби и ќе ви биде најдобриот другар во сите најзначајни мигови во животот.

Со рафинирана изработка и извонредна облога, елегантниот изглед на овој телефон одлично прилега со слушалките, а и ќе ви биде удобен во рацете. Достапен е во три нијанси, но за смелите совршен избор дефинитивно е „Crush Green“ нијансата.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-04.jpg

Опремен со 22.5 W HUAWEI SuperCharge, HUAWEI P smart 2021 ви овозможува да гледате видеа цели 2 часа со само 10 минути полнење, за да можете да уживате без често полнење.

Големата батерија од 5000 mAh на HUAWEI P smart 2021 соработува со интелигентниот алгоритам за заштеда на енергија AI, без напор ве поддржува до 38.2 часа 4G повик, 16.6 часа онлајн репродукција на видео и 12 часа 4G веб-сурфање. Забавата е секогаш околу вас со континуирана моќ, а вие нема потреба да се грижите дали го земавте вашиот полнач со вас.

huawei-p-smart-2021-vo-kombinacija-so-slushalkite-huawei-freebuds-pro-sovrshena-kombinacija-za-dinamichni-lugje-so-prefinet-vkus-12.jpg

Па, така ќе бидете сигурни дека батеријата ќе ви истрае при вашите авантури во природа и тие ќе бидат овековечени со совршени фотографии од зачудувачките Quad Al камери со кои располага овој уред. Неверојатните пејзажи на езерото Козјак, Маврово, Берово, Галичица, Солунска Глава и другите неверојатни места низ Македонија чекаат на вас.

Обоени во најубавите бои на есента тие ќе изгледаат идилично на вашите фотографии. Камерата со висока резолуција од 48 MP ви помага да снимите незаборавни моменти во живописни и ултра-јасни детали. 

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-23.jpg

Супериорниот сензор HUAWEI SuperSpectrum работи заедно со интелигентни алгоритми за AI, овозможувајќи ви да ја истражите убавината на секој момент дури и при слаба светлина навечер, а благодарение на ултра-широкиот агол на објективот од 120°, можете комплетно да доловите одреден кадар.

Одликувајќи се со 6.67" FHD+ дисплеј и извонреден сооднос од 90.3% екран со тело, HUAWEI P smart 2021 овозможува масивен преглед во живописни детали. Додека предната камера во средината обезбедува оптимално корисничко искуство со минимално пречење.

Задна камера:
48 MP (отвор f/1.8) + 8 MP (120° ултра-широк агол на објектив, отвор f/2.4) + 2 MP (отвор на длабочина, отвор на f/2.4) + 2 MP (отвор на макро, отвор f/2.4)

Предна камера:
8 MP, бленда f/2.0

Копчето за напојување од страна е интегрирано со препознавање отпечатоци, обезбедувајќи дополнителна безбедност.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-21.jpg

RAM меморијата од 4 GB ви овозможува ефикасно да работите со повеќе апликации истовремено и течно да се префрлате меѓу нив, додека ROM-от од 128 GB ви носи голема меморија за сите омилени видеа, фотографии и игри.

Овој телефон располага и со паметен Screenshot. Едноставно допрете двапати на екранот со зглобот од прстот за да направите скриншот, или допрете и нацртајте затворена област за да снимите дел од екранот. Исто така, можете да допрете на екранот со зглобот и да нацртате „S“ за да направите скриншот.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-11.jpg

И кога говориме за бегство од урбаниот метеж... Трубење на автомобили, довикнување на луѓе, врева од мотори, дали понекогаш урбаното лудило го исцицува и последниот атом енергија од вас?

Дали понекогаш чувствувате дека од сета таа неподнослива врева околу вас како да не можете да си ги „чуете“ сопствените мисли?

Дали на моменти животот ви се претвора во здодевна низа од вторници и потребно ви е само малку повеќе музика? Потребно ви е ритамот да ве понесе, да се исклучите од сѐ и да се приклучите на некој извор на позитивни вибрации.

Слушалките HUAWEI FreeBuds Pro се токму тоа. Неопходниот издувен вентил во денешно време. Мало задоволство кое мора да си го дозволите себеси затоа што ќе ви направи голема промена во секојдневието.

Практични, мали и со софистициран дизајн тие се совршени за секоја пригода, па дури и кога на моменти сакате да се исклучите од хаосот во вашата канцеларија во „океан“ систем, од уште еден пар сервирани негативни вести од луѓето околу вас или кога сте на некое од најневеројатните места во природа во Македонија и сакате ритам исто толку добар колку што е глетката пред вас.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-05.jpg

За пејзажите да ги доживеете подобро додека уживате во звуци по ваш вкус, за животот да ви стане музика, за вие да го диктирате ритамот на вашето секојдневие и вашите мисли да ви станат приоритет, одберете ги HUAWEI FreeBuds Pro.

Во време на пандемијата дополнително ќе ви послужат со тоа што се совршен избор за онлајн состаноците со вашите колеги и соработници. Ситуацијава со корона вирусот очигледно ќе потрае на светско поле, па при рака мора да ги имаме најдобрите алатки за работата да не ни трпи.

Усвојувајќи ја Hybrid Active Noise Cancellation технологијата, микрофоните со внатрешно и надворешно откривање од слушалките HUAWEI FreeBuds Pro детектираат бучава од надвор и внатре, а потоа динамичките двигатели генерираат точни сигнали против бучава. Постигнувајќи ефект на намалување на бучавата до 40 dB HUAWEI FreeBuds Pro ви овозможува да го почувствувате спокојството и чистиот звук.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-02.jpg

Препознавајќи ги амбиенталните звуци интелигентно, HUAWEI FreeBuds Pro го менува режимот за намалување на бучавата соодветно за подобро искуство и тоа:

Ultra Mode

Опуштете се со длабоко засилено намалување на бучавата кога патувате. Изгубете се во музиката и бидете подалеку од вознемирувањето.

Cozy Mode

Ве одржува фокусирани со намалување на звуците од превртување хартија, пишување, компјутери и повремени разговори на работното место, библиотеките и другите тивки средини.

General Mode

Уживајте во извонредната музика или звуци од игри, додека сте среде раздвижени улици или уживајте во беспекорните повици додека сте во кафуле или во метеж на работа, без да мора да препрашувате неколкупати што ви кажале, бидејќи амбиенталните звуци се намалуваат значително.

Инаку, нема потреба да ги вадите слушалките. Само долго притиснете и можете да преминете во режим на свесност и повторно да се поврзете со вашата околина. Уникатниот Voice Mode ги намалува амбиенталните звуци за да се издвојат човечките гласови. За да не ги пропуштите информациите на аеродром или брзиот разговор со пријателите што ќе ги сретнете на улица.

Новата Hybrid Call Noise Cancellation комбинира систем со 3 микрофони и сензор за глас за да се намалат звуците во позадината и да се подобрат човечките гласови за кристално чисти повици.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-07.jpg

Деликатната структура на слушалките за заштита од ветрови и механичкиот, флуиден дизајн го елиминираат секој звук предизвикан од триење на воздухот, па така на пример кога брзо возите велосипед совршено ќе слушате.

Инаку, со HUAWEI FreeBuds Pro може да бидете слушнати дури и кога шепотите, само притиснете два пати за да ги користите како микрофон. Совршени се и за игри, а и снимање на влогови. Односно кога снимате можете слободно да одите чекор понапред за поголем видик. Со снимањето со висок квалитет на HUAWEI FreeBuds Pro, дистанцата нема да го расипе звукот, бидејќи покрива опсег на фрекфенција до 20 Hz со стабилен пренос. Сѐ што се слуша во реалниот свет е автентично репородуцирано, со што ги прави идеален додаток за ентузијастичните влогери.

HUAWEI FreeBuds Pro доаѓа во три различни бои: елегантен Silver Frost со суптилен метален сјај, кои ги прогласувам за свој фаворит, па дискретен Ceramic White за софистициран стил и класичен Carbon Black кој одговара на повеќето пригоди.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-16.jpg

Високо чувствителниот сензор на слушалките ќе ве освои од првиот миг. Со лизгање, притискање или стискање, можете лесно да ја зголемите или намалите јачината на звукот, да повикувате или да ја менувате музиката. Паметни интеракции, лесни за контрола.

Со исклучено намалување на бучава, еднократното полнење ви носи до 7-часовно слушање и до 30 часа кога се заедно со кутијата за полнење. Можете исто така да го користите вашиот паметен телефон или таблет за да ја полните кутијата за полнење додека сте во движење.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-17.jpg

Поддржувајќи истовремено поврзување со два уреди, тоа исто така овозможува брзо префрлување меѓу нив со благо стискање на едната слушалка. Можете да преминете непречено меѓу паметни телефони, таблети, компјутери и повеќе паметни уреди.

Со I степен на сертификација за индустриска глобална сертификација SGS, иновативната зелена технологија на HUAWEI FreeBuds Pro го презема водството меѓу зелените стандарди на индустријата.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-25.jpg

Телефонот HUAWEI P smart 2021 и слушалките HUAWEI FreeBuds Pro се совршен пар, но се разбира овие слушалки можете да ги користите со кој било телефон од серијата на HUAWEI.

za-vrevata-da-stivne-i-da-nastapat-dobrite-vibracii-huawei-freebuds-pro-slushalki-so-neverojatni-performansi-28.jpg

Би можело да ве интересира:

Како да го спречите расипувањето на батеријата и да му го продолжите рокот на траење на смартфонот? Не купувајте евтини полначи и не ги игнорирајте надградбите за софтверот – како ...
Митови за iPhone кои не се точни (и можат да ви го расипат уредот) Ако исклучите Bluetooth ќе заштедите батерија и телефоните се отпорни на вируси ...
Постојат 5 вида „зависници“ од мобилни телефони (и интернет) – На која група ѝ припаѓате вие? Дали се чувствувате изгубено ако во моментот паметниот телефон не ви е при рака ...
И Македонците си отвораат профили на „Threads“ – Каква е новата апликација на Марк Закерберг? Денес, 6-ти јули, беше лансирана новата апликација на Meta – Threads. Станува зб...
За да го избришете профилот на „Threads“ мора да си го избришете и профилот на Инстаграм - корисници... „Штом еднаш влезеш нема излегување“ – велат дел од корисниците што ја пробале но...
Како онлајн предаторите можат да ги злоупотребат фотките што ги објавувате од вашите деца? „Онлајн предаторите можат да ги претворат фотографиите од децата во експлицитни ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg