Загатка за умни глави - кој е одговорот?


Загатка за умни глави - кој е одговорот?

Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш доволни се само неколку секунди.

zagatka-za-umni-glavi-koj-e-odgovorot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за умни глави: Што сум јас? Како се снаоѓате со загатките? Се сметате ли себеси за умна глава? Ајде тестирај...
Гатанка за умни глави: Кој е одговорот? Добро размислете пред да дадете одговор. Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли н...
Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот? Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg