Математичка загатка за „тренинг“ на мозокот


Математичка загатка за „тренинг“ на мозокот

Сакате ли еден нов математички предизвик? Ќе успеете ли да дојдете до вистинскиот резултат? Размислете добро и внимателно...

matematichka-zagatka-za-trening-na-mozokot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Математичка загатка за остроумни Ајде малку да се вратите во училишните клупи и да го размрдате мозокот со една м...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...
Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот? Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg