Математичка загатка за остроумни - Results from #1


Математичка загатка за остроумни

matematichka-zagatka-za-ostroumni-02.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот? Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да...
Математичка загатка за „тренинг“ на мозокот Сакате ли еден нов математички предизвик? Ќе успеете ли да дојдете до вистинскио...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg