Загатка за умни глави: Што сум јас?

Како се снаоѓате со загатките? Се сметате ли себеси за умна глава? Ајде тестирајте се дали имате изострен ум...

zagatka-za-umni-glavi-shto-sum-jas-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за умни глави – ќе се сетите ли од прва на одговорот? Загатка која ќе ви го помачи мозокот ако логиката не ви е силна страна. Кој е то...
Трик прашање за умни глави: Колку време ќе им биде потребно? Ајде за миг со мислите отпатувајте и замислете си ја оваа ситуација, па пресмета...
Загатка што ќе ве измачи: Колку браќа и сестри има во семејството? Дали сте од оние луѓе што сакаат загатки? Прочитајте го прашањето и пробајте да ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg