Каков костим за капење да одберете според хороскопот?

Во периодот на летните одмори колку што е големо лудилото за избирање на дестинацијата за патување, море, сонце, плажа, толку е големо и лудилото за подготовка.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-001.jpg

Главната преокупација, барем за понежниот пол е изборот на вистинскиот костим за капење кој ќе биде и модерен и удобен, ќе го крие тоа што не сакате да го покажете, а ќе го истакнува само убавото.

Покрај многуте правила за избор, сепак најдобро е да го одберете оној кој најмногу одговара на вашата личност и вашиот стил.

За тоа може да ви помогне и хороскопот.

Овен

Заборавете на трендовите, одберете нешто што личи само на вас. Обрнете внимание на оние костим за капење кои се со понеобичен крој, впечатливи принтови. Нема да погрешите ако одберете нешто што е удобно и изгледа малку спортски, но сепак женствено.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-1.jpg


Бик

Кога одбирате костим за капење за вас е еднакво важно да ви биде удобен, но и добро да изгледа. Додека другите полудуваат по моменталните трендови, вие имате бикини кои изгледаат доволно „кул“ и оваа и следната сезона. Едноставни дизајни и софистицирани комбинации се вашиот избор кој може да го прилагодувате на различни начини.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-2.jpg


Близнаци

За вас бикините се измислени за комбинации. Од впечатливи принтови до „кул“ модели нема комбинација што не можете да ја направите. Уникатноста е ваш заштитен знак па најмногу ви одговара кроп – топ горен дел и бикини гаќички во интересни бои.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-3.jpg


Рак

Одбирате практичен и едноставен костим за капење. Најчесто е во бела боја, бидејќи таа ја изразува вашата моќ. Длабокото деколте може истовремено да изгледа пристојно, елегантно, но и секси. Едноделниот костим ќе ви ги реши сите дилеми во вашиот стил на плажа.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-04.jpg


Лав

Вие сакате да ги имате најсветлите и највпечатливите бикини на плажата затоа што не сакате да бидете незабележани. Секси и шарени дводелни бикини со интересен дезен се вашиот избор за забава. Слободно покажете се во најдобро светло пред сите.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-5.jpg


Девица

Природно повеќе ви се допаѓаат нежните и женствени модели, но идеални ви се оние кои имаат едноставна шара или софистициран детаљ кој ги прави поразлични и впечатливи. Најмногу ќе ви одговара еднобоен целосен костим со интересен додаток кој ќе го задржи вашиот омилен софистициран изглед.

kakov-kostim-za-kapenje-da-odberete-spored-horoskopot-6.jpg

Останатите 6 знаци се на следната страна...



Би можело да ве интересира:

Што да правите во зима за да се чувствувате посреќни, според хороскопскиот знак? Бикови, размислете што можете да промените во домот - дали можеби ќе ставите нек...
Кој е вашиот најсреќен ден во 2024 година, според хороскопскиот знак? Оваа година ситуацијата ќе биде подобра во однос на вашиот љубовен живот, особен...
Кој ви е најсреќниот ден од неделата, според хороскопскиот знак? Лавови, вашиот среќен ден е недела. Овој ден е владеен од Сонцето – небесното те...
Зошто ви е тешко да се држите до новите, позитивни навики, според хороскопскиот знак? Овни, премногу сте нетрпеливи, а токму поради ова ви е тешко да се држите до нов...
5 хороскопски знаци кои сами си ги саботираат љубовните врски Близнаци, вие сте импулсивни, а токму со оваа карактеристика си ги саботирате вр...
Која секси игра на улоги му е омилена на секој хороскопски знак (и зошто)? Во голем број текстови се спомнува секси играта на улоги како начин да ѝ дозволи...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg