Последното нешто што девојките сакаат да го добијат за празниците, според хороскопот

Додека некои момци добро си ги познаваат девојките, има некои кои лутаат кога станува збор за подароци – хороскопот открива што не сакаат девојките да добијат за празниците од момците.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-01.jpg

Дали сте од оние мажи на кои им се „темни“ кога треба да одберат подарок за девојката? Потребни ли ви се денови и десетици совети од најблиските за да најдете нешто соодветно?

Како што се ближат празниците, сигурно ви треба помош, ако ништо друго, барем да откриете што со сигурност девојките НЕ сакаат да добијат.

Во продолжение – што не сакаат девојките според хороскопскиот знак?

Овен

Гифт картичка од продавница за облека. Овие девојки повеќе сакаат да добијат нешто персонализирано, како карти за некој концерт или ваучери за спа – нешто во што ќе уживате двајцата, но сепак ќе биде нешто по нејзин вкус.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-02.jpg

Бик

Готови корпи со сапуни и производи за хигиена. Таа повеќе би сакала да купите корпа и сами да ја наполните со работи кои таа ги сака и да вложите малку повеќе труд во нејзиниот подарок, наместо да купите готов комплет.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-03.jpg

Близнаци

Долна облека која повеќе ви е од корист вам. Таа повеќе сака нешто топло и пријатно што ќе може да го носи во ладните, зимски денови и да се чувствува комотно. Дури и ако е долна облека, потрудете се да биде нешто што би ѝ се допаднало и навистина би го облекла.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-04.jpg

Рак

Опрема за вежбање. Ова може да ја направи несигурна и да почне да се сомнева во нејзиниот изглед и во вашето мислење за неа. Повеќе би сакала кутија со козметички производи или шминка.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-05.jpg

Лав

Пари. Иако е најлесно да ѝ дадете пари и сама да си одбере што сака, дури и ако е со најдобра намера – ќе погрешите. Овие девојки повеќе сакаат да направите нешто за нив, дури и ако само им подготвите вечера или ги однесете во ресторан.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-06.jpg

Девица

Шолја за кафе со празнични мотиви. Освен ако нема некоја посебна таква желба, избегнувајте да ѝ купите шолја за кафе со налепници. Подобро одберете добро шише вино со чаша, па може да го испиете заедно.

poslednoto-neshto-shto-devojkite-sakaat-da-go-dobijat-za-praznicite-spored-horoskopot-07.jpg

Продолжува на следната страна... 



Би можело да ве интересира:

Кое е вашето животно мото, според хороскопскиот знак? Рак - Домот е онаму каде што е срцето. Во животот, сите се водиме според некои н...
4 хороскопски знаци кои постојано очекуваат да се случи нешто лошо Скорпии, неретко мислите дека не заслужувате да бидете среќни, па тешко ви е да ...
Со каков партнер секој од хороскопските знаци никогаш не би сакал да има секс (и зошто)? Лав - Кога станува збор за сексот, одбивни им се луѓето што изгледаат како озбор...
Со кои особини го нервирате партнерот, според хороскопскиот знак? Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието и мислат дека никогаш не греш...
Зошто ви е тешко да се држите до новите, позитивни навики, според хороскопскиот знак? Овни, премногу сте нетрпеливи, а токму поради ова ви е тешко да се држите до нов...
Кои мажи сакаат жената да доминира во врската според хороскопот (и зошто)? Вага - Немаат проблем со тоа што партнерката им кажува што треба да прават, а и ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg