Наредете ги дрвата за огрев на поинаков начин (фото)


Наредете ги дрвата за огрев на поинаков начин (фото)

Есента полека ни се приближува, а со тоа многумина веќе ги набавуваат и дрвата за огрев за претстојната зима.

naredete-gi-drvata-za-ogrev-na-poinakov-nacin-foto-01

Ако досега само ги редевте покрај оградата или до ѕидот едно врз друго без некоја посебна шема, оваа година променете го начинот.

Низ светот постојат дури и цели галерии во кои се прикажани различни оригинални начини со кои може да си го разубавите дворот или да ги изненадите соседите.

Ако имате малку талент и уметнички поглед на просторот искористете го и смислете форма во која ќе ги наредите. Ќе имате посебна глетка, барем додека не почнете да ги користите и да ги намалувате.

Погледнете неколку интересни идеи:

Би можело да ве интересира:

На Амазон се продава летната „тераса“ од соништата Веројатно веќе знаете за куполите за изнајмување што стануваат сè повеќе пуларни...
Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Кафуле во Сингапур го служи шеќерот како магично облаче над шолја кафе... Ако мислите дека не може да имате посладок ритуал за кафе од сегашниот, ова кафу...