2 во 1 дизајн за љубителите на книги: Фотелја и лична библиотека


2 во 1 дизајн за љубителите на книги: Фотелја и лична библиотека

Оваа фотелја веќе доби неколку дизајнерски награди, а оние кои ја испробаа тврдат дека е вистинско уживање!

2-vo-1-dizajn-za-ljubitelite-na-knigi-fotelja-i-licna-biblioteka-01.jpg

Љубителите на книгите ќе бидат воодушевени од работата на дизајнерите He Mua и Zhang Qian.

Откако овој дизајнерски пар промовираше повеќе интересни столчиња и фотелји, сега пристигна удобното катче наречено сончоглед фотелја.

2-vo-1-dizajn-za-ljubitelite-na-knigi-fotelja-i-licna-biblioteka-03.jpg

Идеална за сопствениците на многу книги кои сакаат слободното време да го минуваат читајќи...

2-vo-1-dizajn-za-ljubitelite-na-knigi-fotelja-i-licna-biblioteka-05.jpg

Би можело да ве интересира:

Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети (фото) Колку пати досега сте сонувале за кино со кревет, наместо обични столчиња? Во Шв...
12 најбизарни изуми на кои жените во светот трошат пари Oд влошки против „камилско стапало“ до перница за гради за тие што спијат на стр...
Уникатна перница за партнерот да ве гушка на раат Овој уникатен изум спиењето во позицијата „лажичка“ ќе ви го направи вистинско з...