Бидете креативни: Искористете ги старите тегли на разни начини


Бидете креативни: Искористете ги старите тегли на разни начини

Имате искористени и празни тегли кои ви зафаќаат простор во домот? Не ни помислувајте да ги фрлете, туку искористете ја својата креативност и пренаменете ги.

bidete-kreativni-iskoristete-gi-starite-tegli-na-razni-nacini-1

Трансформирајте ги теглите и додајте сензација во вашиот дом. Теглите се одлични бидејќи доаѓаат во различни големини и облици, а постојат многу начини на кои можете да ги искористите.

Ставете ги вашите фотографии во теглите и ќе добиете уникатен домашен албум, а можете и да ги декорирате во разни бои па во нив додајте цвеќе и искористете ги како вазни.

На девојките одлично ќе им се најдат празните тегли за чување на козметиката, а доколку имате двор во нив наредете свеќички и однадвор декорирајте ги во разни бои и уживајте во романтичната летна ноќ.

Бидете креативни и уште денес почнете со вашиот мини проект:

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново нив... Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
Трансформации од стари работи кои ќе му дадат нов изглед на вашиот дом Ако мислите дека нешто што веќе не го употребувате треба да го фрлите, прво разм...
Какво значење има бојата на новогодишната елка? Дали и оваа година се одлучивте за традиционалната зелена боја или сепак, во ваш...