5 евтини начини како да ги завиткате подароците дома


5 евтини начини како да ги завиткате подароците дома

Оваа година, заштедете барем на украсна хартија и кесички. Колку и да мислите дека сте невешти и подароците ќе изгледаат смешно ако сами ги завиткате, ќе се зачудите од леснотијата.

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-01.jpg

Не ви требаат професионалци, хартии во боја и гламурозни машни за празничните подароци да изгледаат убаво.

Наместо тоа, искористете ги овие 5 идеи и детално објаснетите постапки низ слики:

1. Машни од старо списание

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-02.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-03.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-04.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-05.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-06.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-07.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-08.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-09.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-10.jpg


2. Декорирање со украсен селотејп

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-11.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-12.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-13.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-14.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-15.jpg


3. Домашно изработена кесичка

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-16.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-17.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-18.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-19.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-20.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-21.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-22.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-23.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-24.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-25.jpg

5-evtini-nacini-kako-da-gi-zavitkate-podarocite-doma-26.jpg

Уште 2 „направи сам“ идеи на следната страна...Би можело да ве интересира:

20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
14 идеи за родителите кои сакаат домот да го претворат во куќа од сони... Децата сакаат домот да им наликува на куќа од бајките, или пак, да биде креативн...
Кафуле во Сингапур го служи шеќерот како магично облаче над шолја кафе... Ако мислите дека не може да имате посладок ритуал за кафе од сегашниот, ова кафу...