20 работи кои сите ги сакаме во дворот кога ќе стопли


20 работи кои сите ги сакаме во дворот кога ќе стопли

11. Домашнен zip line помеѓу дрвјата

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-10.jpg

12. Надворешно кино

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-12.jpg

13. Летна кујна

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-13.jpg

14. Тропски туш и фонтана во едно

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-14.jpeg

15. Скара како актовка

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-15.jpg

16. Маса со вградени садови за мраз и пијалаци

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-16.jpg

17. Нишалка за целото семејство

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-17.jpg

18. Лулашки за возрасни

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-18.jpg

19. Лежалка низ која може да читате или гледате филм

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-19.jpg

20. Лежалка која се приспособува за секакви активности

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-20.jpg

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-21.jpg

М. Д. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

15 брилијантни маркетинг потези, кои покажуваат дека рекламите не мора да бидат досадни Кога едноставно си роден со талент и креативност, големи се шансите да работиш в...
Кул дизајни и изуми кои секој би ги купил без размислување Човечката имагинација не познава за граници, па постојано сме сведоци на нови ди...
Уживање во интимност – пловечки парк од мали островчиња во пристаништето на Копенхаген Во пристаништето на Копенхаген наскоро ќе бидат поставени мали вештачки островчи...

Најчитани неделава