20 работи кои сите ги сакаме во дворот кога ќе стопли


20 работи кои сите ги сакаме во дворот кога ќе стопли

Пролетта и летото се асоцијација за седенки во двор, со ладно пиво и внимателно одбран круг на пријатели.

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-001.jpg

Кога на сето тоа ќе додадете вкусна скара, удобен мебел на дување или лежалка, трамбулина, воден кревет, седенката станува целосно опуштање и уживање.

Овие 20 работи се како создадени по вашите фантазии:

1. Пренослив камин

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-1.jpg

2. Кауч – нишалка

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-2.jpg

3. Мебел кој свети

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-3.jpg

4. Замрзнати чаши

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-4.jpg

5. Кревет – нишалка, со заштита од сонце

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-5.jpg

6. Воден кревет

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-6.jpg

7. Светлечки саксии

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-7.jpg

8. Трамбулина

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-8.jpg

9. Масичка која можете да ја закачите апсолутно секаде

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-9.jpg

10. Лежалки на дување

20-raboti-koi-site-gi-sakame-vo-dvorot-koga-ke-stopli-11.jpg

Уште 10 забавни идеи на следната страна...Би можело да ве интересира:

9-годишно талентирано момче декорира ресторан со неговата уметност Секогаш треба да ги поддржувате вашите деца и нивните таленти, а ако го правите ...
Генијални пакувања заради кои не е важно што има внатре Прекрасното (или здодевно) пакување е онаа работа која одредува дали и колку ќе ...
18 рачно изработени честитки за посреќни празници Во време кога сите честитаат апсолутно сè преку Фејсбук, бидете единствени и вра...

Најчитани неделава