Дизајни со кои животот во иднина ќе биде поубав и полесен (фото)


Дизајни со кои животот во иднина ќе биде поубав и полесен (фото)

Сите имаме листа на работи кои сакаме да ги направиме за животот во иднина да ни биде поубав и полесен. И дизајнерите ја имаат истата листа, но со тоа што таа ќе ви го промени и вашиот живот.

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-001.jpg

Несебично големите умови, секојдневно смислуваат огромен број на дизајни, а ова е само кратка листа на оние кои веднаш ќе ги посакате:

Јавна клупа со масичка во едно

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-1.jpg

Мерач за шпагети со кој нема никогаш да се прејадете

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-2.jpg

Греалка за постелнина

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-3.jpg

Папучки за топлење во пар

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-4.jpg

Џебна сијаличка колку визит карта

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-5.jpg

Кутивче кое ви покажува какво е времето надвор

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-6.jpg

Држачи за чашки кои се закачуваат секаде

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-7.jpg

Столче за вежбање

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-8.jpg

Семафори во облик на песочен часовник

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-9.jpg

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-10.jpg

Виљушка за шпагети

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-11.jpg

Мобилна масичка која одговара на секое парче мебел

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-12.jpg

Чадор со држач за кафе

dizajni-so-koi-zivotot-vo-idnina-ke-bide-poubav-i-polesen-13.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
12 начини како креативните дизајнери ни го олесниле животот Некои луѓе се толку генијални што речиси секогаш со паметни идеи успеваат да ни ...
15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...

Најчитани неделава