Интелигентен дизајн и врвна технологија во мал стан


Интелигентен дизајн и врвна технологија во мал стан

Бидете подготвени да видите стан кој ќе ви го одземе здивот!

inteligentnost-i-vrvna-tehnologija-vo-mal-apartman-001.jpg

Дизајниран е од португалска компанија и претставува паметно и софистицирано решение за долг живот во 44 м2.

На прв поглед, можеби ќе помислите дека се работи само за еден современо уреден стан со некои несекојдневни декорации. Но, всушност е составен од 5 различни делови за живеење, од кои два можат едноставно да се трансформираат со само едно притискање на копче.

Функционира на принцип на автоматска навигација, лесно се поместуваат ѕидовите и изгледот на собата добива сосема нов облик за неколку секунди.

Во продолжение се фотографиите од станот, преку кои може да ја вклучите вашата имагинација и за момент да се преселите со мислите:

С. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Би спиеле во луксузен кревет-школка? Инспириран од бајката за „Малата сирена’’, португалскиот производител на луксузе...
Забавни техники за фарбање на шарени велигденски јајца Откако ги обоивте црвените јајца, време е во корпата да додадете малку бои и дез...
Направи сам: Обичната ламба претворете ја во фантастична Во секој дом е убаво да се има барем еден креативен детаљ, а тоа може да биде и ...