Би спиеле во луксузен кревет-школка?


Би спиеле во луксузен кревет-школка?

Инспириран од бајката за „Малата сирена’’, португалскиот производител на луксузен мебел Circu го претстави магичниот школка-кревет.

magichen-krevet-za-mali-i-golemi-sireni-1.jpg

Покрај перниците и душекот во боите на јадро на школка, како и дискретното сино осветлување над надглавјето, креветот има и вградено огледало, но и телевизор за уживање во долгите ноќни филм маратони.

Креветот се склопува налик на вистинска школка, a можно е да се изработи по нарачка, во согласност со посакуваните димензии и избор на бои по желба.

Податокот кој на сите „копнени сирени“ со сигурност ќе им ја растури оваа романтична дизајнерска магија, е цифрата од 16.000 долари, колку е потребно да издвоите за еден кревет со стандардна величина.

magichen-krevet-za-mali-i-golemi-sireni-2.jpg

magichen-krevet-za-mali-i-golemi-sireni-3.jpg

magichen-krevet-za-mali-i-golemi-sireni-4.jpg

magichen-krevet-za-mali-i-golemi-sireni-5.jpg

М. А. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

7 единствени кревети кои ги сакаме дома Човекот поминува третина од животот во кревет, па тогаш зошто тој да биде обичен...
Хотелска соба во која се чувствувате „како дома“ Што e тоа што најчесто го забележувате кога ќе влезете во хотелска соба? Просто...
Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети (фото) Колку пати досега сте сонувале за кино со кревет, наместо обични столчиња? Во Шв...