10 варијанти за празнично пакување на подароците за под елка


10 варијанти за празнично пакување на подароците за под елка

Кога ќе ги пронајдете „совршените“ подароци за сите во кругот на семејството и пријателите, следува нова грижа – како да ги спакувате?

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-01.jpg

Украсните кесички, кутии и опаковки се прескапи за нешто што нема да потрае ни минута, а веројатно веќе следната ќе се најде во канта за отпадоци.

Затоа, ви нудиме 10 лесни и евтини варијанти кои може да ги искористите доколку сакате да ги спакувате подароците сами:

Овошје со скриено изненадување – идеално за ситните подароци

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-01.jpg

Алкохол спакуван како ананас

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-02.jpg

Црно-бели кутии со коноп и зимзелени елементи

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-03.jpg

„Машки“ спакувани подароци

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-04.jpg

Супер идеја за пакување на празничните колачиња

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-05.jpg

Зимска бајка од бела хартија и дрвца

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-06.jpg

Никој нема да погоди дека се работи за картонот од тоалет хартија

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-07.jpg

Едноставно, а ефективно пакување со само 2 украсни ленти

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-08.jpg

Колаж пакување

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-09.jpg

Топла украсна кесичка од стари џемпери, капи и ракавици

10-varijanti-za-praznicno-pakuvanje-na-podarocite-za-pod-elka-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 домаќински дизајни кои сакаме да ги најдеме спакувани под елка годи... Полека почнуваме да се подготвуваме за купување подароци за најблиските, но и да...
Спас во последна минута: Дизајни за празнични честитки кои треба само ... Ако и годинава се направивте на брзање, па купувавте подароци во 5 до 12, а до ч...
Како изгледаат кујните на славните? Познатите личности не штедат кога станува збор за уредување на нивите домови. Ти...