Дизајни создадени за оние кои се постојано под стрес


Дизајни создадени за оние кои се постојано под стрес

Дали сте знаеле дека луѓето кои се под стрес јадат 40% повеќе нездрава храна? И дека цели 44% од луѓето не спијат мирно, токму поради стресот?

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-001.jpg

Ако истово важи и за вас, тогаш овие анти стрес дизајни ќе ви предизвикаат барем малку помирен живот.

Надминете ги тешкотиите со насмевка, благодарение на:

Смајли со слајм

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-1.jpg

Кокошка која испушта јајце кога ќе ја притиснете

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-2.jpg

Дневник со имиња на луѓе кои заслужуваат бокс

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-3.jpg

Игра за деца „шлаг во лице“ која е супер корисна и за возрасни под стрес

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-4.jpg

Тегла за викање која го стишува вресокот

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-5.jpg

Ентер копче од сунѓер, за кога некој ве нервира онлајн

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-6.jpg

Анти стрес мобилен телефон

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-7.jpg

Масажер за глава

dizajni-sozdadeni-za-onie-koi-se-postojano-pod-stres-8.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да ... Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...