Генијални идеи на кои никогаш не би се сетиле, а би ви биле од корист
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Forum Manager 29-09-2020
Продавач 28-09-2020


Генијални идеи на кои никогаш не би се сетиле, а би ви биле од корист

Благодарение на некои луѓе со креативни идеи и замисли, секојдневието со тек на време може да ни стане многу полесно.

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-01.jpg

Изумите и дизајните постојано достигнуваат ново ниво кое е за восхит, бидејќи ретко кој би се сетил на тоа.

Токму она што на многумина ни е потребно, ставено на вистинско место, во вистинско време.

Погледнете некои од најдобрите дизајни и изуми:

Миење раце и искористување на водата за следното пуштање вода

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-02.jpg

Семафори на кои сите гледаат кога се менува светлото

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-03.jpg

Фонтана која овозможува водата да паѓа надолу така што и кучињата ќе пијат

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-04.jpg

„Ако го удрите овој знак, ќе удрите во мостот“

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-05.jpg

Направа за наоѓање планини во Швајцарија

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-06.jpg

Подлога на плажа за инвалидски колички и детски колички

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-07.jpg

Копче на 9 метри од лифтот, за додека да стигнете до него, вратите да се отворат

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-08.jpg

Лифт со копчиња кои можете да ги стиснете со нога

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-09.jpg

Врата со „квака“ која се отвора со нога за оние кои сакаат да избегнат бактерии

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-009.jpg

Ограда која на одредени места има вдлабнувања за пешаците да седнат

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-10.jpg

Во Копенхаген има детско велосипедско игралиште за децата да вежбаат возење велосипед низ град и да ги научат правилата пред да излезат на улиците.

genijalni-idei-na-koi-nikogash-ne-bi-se-setile-a-bi-vi-bile-od-korist-11.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Генијални клупи кои ќе му дадат шарм на секој град (фото) Клупа обрасната со дрво или пак клупа која „порачува“ дека сте отворени за разго...
Генијални идеи и решенија кои ќе посакате да постојат и кај нас Во последно време сè почесто нè изненадуваат нови дизајни и идеи кои некој ги из...
Генијални логоа чии дизајни не се толку едноставни како што личат на прв поглед (фото) Да се дизајнира лого кое ќе биде примамливо визуелно, а плус ќе доловува некоја ...

Најчитани неделава