Генијални идеи и решенија кои ќе посакате да постојат и кај нас


Генијални идеи и решенија кои ќе посакате да постојат и кај нас

Во последно време сè почесто нè изненадуваат нови дизајни и идеи кои некој ги измислил како совршено решение на проблем.

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-01.jpg

Тие се доказ дека светот е светлосни години пред нас, а нивните создавачи се движат чекор по чекор во вистинска насока.

Благодарение на нивните идеи, на многумина животот им е поудобен, па сигурно и вие  ќе посакате барем дел од овие решенија да постојат и кај нас.

Некои можеби ги има, но со сигурност не се така добро функционални.

Погледнете дел од нив:

Мини библиотека за патниците во метро

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-02.jpg

Кафуле на плажа нуди бесплатно кафе за оние кои ќе соберат кофа од плажата (чиста плажа за 2 минути)

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-03.jpg

Мини лифт во тегла со краставички

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-04.jpg

Собирач за ѓубре има посебно место за да притискате со стапалото наместо да се наведнувате

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-05.jpg

Хотел донел разумен заклучок дека средината на сапунот никогаш не се користи, па направиле дупка за да заштедат

genijalni-idei-i-reshenija-koi-kje-posakate-da-postojat-i-kaj-nas-06.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Генијални идеи како со тетоважа да ги покриете лузните и белезите од р... Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има...
20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...
Генијални изуми на дизајнери чија имагинација не знае за граници Луѓето кои не се задоволни со изгледот на некои работи, стануваат дизајнери, па ...