Тренд тетоважи кои се протегаат низ цел ‘рбет (фото)


Тренд тетоважи кои се протегаат низ цел ‘рбет (фото)

Некои сакаат да ја донесат природата на своето тело, додека други да бидат обвиени во мистерија со некој симболичен симбол на себе, какви сте вие?

interesni-idei-za-tetovazi-na-rbetot-foto-01.jpg

Во последно време сè повеќе луѓе ставаат тетоважи на своето тело, а оние најхрабрите се одлучуваат и за тетоважа на ‘рбетот.

Масивна или дискретна, со цветни мотиви, мотиви од вселената или пак со некоја симболична реченица, каква тетоважа би избрале вие?

Идеи за тетоважи на ‘рбетот:

Извор

Би можело да ве интересира:

Идеи за едноставни маски во последен момент за 1-ви април Ако сте од оние кои се љубители на маскенбал, тогаш веројатно веќе одамна сте ја...
Идеи за бели, снежни новогодишни декорации од Pinterest (фото) Како најбрзо да го претворите домот во зимска бајка? Бели, снежни декорации во с...
Генијални идеи како со тетоважа да ги покриете лузните и белезите од р... Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има...