19 генијални маркетинг кампањи кои ќе ве натераат да го купите производот дури и да не ви е потребен


19 генијални маркетинг кампањи кои ќе ве натераат да го купите производот дури и да не ви е потребен

Признајте, колку пати досега сте купиле производ, само затоа што рекламата е брилијантна? Не попусто се рекло, добрата реклама го продава и најлошиот производ.

20-genijalni-marketing-kampanji-01.jpg

Умовите коишто стојат зад креацијата на овие генијални маркетинг кампањи, дефинитивно заслужуваат бурни аплаузи:

Лут „табаско“ сос

20-genijalni-marketing-kampanji (8).jpg

Продавница за оптика

20-genijalni-marketing-kampanji (9).jpg

Донации на храна за бездомни лица

20-genijalni-marketing-kampanji (11).jpg

Вода за младешки изглед

20-genijalni-marketing-kampanji (18).jpg

Спортувај и вдишувај повеќе воздух

20-genijalni-marketing-kampanji (16).jpg

Најдоброто кафе за будење

20-genijalni-marketing-kampanji (15).jpg

Ноќен крем за лице

20-genijalni-marketing-kampanji (17).jpg

Безбедност и прецизност при паркирање на автомобилот

20-genijalni-marketing-kampanji (13).jpg

Наполнете ги батериите со енергетски пијалак

20-genijalni-marketing-kampanji (14).jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Генијални идеи како со тетоважа да ги покриете лузните и белезите од р... Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има...
Зад сцената: Како се создаваат совршени Инстаграм фотки? Доколку кога ги гледате совршените Инстаграм фотки, посакувате и вие да имате ис...
Генијални изуми на дизајнери чија имагинација не знае за граници Луѓето кои не се задоволни со изгледот на некои работи, стануваат дизајнери, па ...