Спас во последна минута: Дизајни за празнични честитки кои треба само да ги испечатите


Спас во последна минута: Дизајни за празнични честитки кои треба само да ги испечатите

Ако и годинава се направивте на брзање, па купувавте подароци во 5 до 12, а до честитки не ни стигнавте, ви нудиме мала помош.

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-001.jpg

Одберете си по еден дизајн за сите пријатели, роднини и колеги на кои сакате да им оставите честитка под новогодишната елка и само треба да ги испечатите на хартија по ваша желба.

Многу Дедо Мразовци, Снешковци и ирваси на едно место – одберете ги омилените и посакајте среќни празници со нив:

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-01.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-02.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-03.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-04.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-05.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-06.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-07.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-08.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-09.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-10.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-11.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-12.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-13.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-14.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-15.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-16.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-17.jpg

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-18.jpg

М. Д. | Црнобело

spas-vo-posledna-minuta-dizajni-za-praznicni-cestitki-koi-treba-samo-da-gi-ispecatite-11.jpg

Би можело да ве интересира:

10 брилијантни изуми кои го прават секојдневниот живот подобар Како што сите знаеме, среќата е во малите нешта. На сите во секојдневието н...
Генијални идеи како со тетоважа да ги покриете лузните и белезите од р... Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има...
Кафуле во Сингапур го служи шеќерот како магично облаче над шолја кафе... Ако мислите дека не може да имате посладок ритуал за кафе од сегашниот, ова кафу...