Zara го промени логото - луѓето се збунети и Твитер е преплавен со коментари


Zara го промени логото - луѓето се збунети и Твитер е преплавен со коментари

„Новото лого на Zara всушност се обидува да ме стисне во нивната облека“ е една од реакциите на Твитер. Како ви се допаѓа вам?

zara-go-promeni-logoto-lugjeto-se-zbuneti-i-tviter-e-preplaven-so-komentari-01.jpg

Брендот Zara постојано внесува новитети како во начинот на функционирање во модниот свет, така и во поглед на типографијата.

Тие смислија ново лого и ова е прва промена на лого на Zara од 2010.  Брендот со новото лого сака да пренесе доза на софистицираност.

zara-go-promeni-logoto-lugjeto-se-zbuneti-i-tviter-e-preplaven-so-komentari-02.jpg

Реакциите на луѓето на Твитер се измешани и има многу шеговити од типот на „новото лого на Zara ме прави клаустрофобичен“ или „логото на Zara всушност се обидува да ме стисне во нивната облека“.

Дел од коментарите на Твитер:

https://twitter.com/DakTurner/status/1090224364413485057/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090224364413485057&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/johnluke_nyc/status/1089950104436514817/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1089950104436514817&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/Pinsky/status/1090377560909787136/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090377560909787136&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/captl_P/status/1090286408806346752/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090286408806346752&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/mindofimpact/status/1089907322032394240/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1089926742905622528&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/justabdulsamad/status/1089481578806476800/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1089481578806476800&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

https://twitter.com/fffabs/status/1089278922209017858/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1089278922209017858&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2Flifestyle%2Fzara-changed-logo-people-confused-162000719.html

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни со кои животот во иднина ќе биде поубав и полесен (фото) Сите имаме листа на работи кои сакаме да ги направиме за животот во иднина да ни...
Брош на скината маица и уште 10 идеи со кои луѓето им дале нов живот на старите работи „Од стариот куфер одлучив да направам нов, специјално за мојот 10-годишен син.“ ...
Дизајни создадени за оние кои се постојано под стрес Дали сте знаеле дека луѓето кои се под стрес јадат 40% повеќе нездрава храна? И ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg