Минималистички тетоважи поради кои ќе посакате да се истетовирате уште утре (фото)


Минималистички тетоважи поради кои ќе посакате да се истетовирате уште утре (фото)

Години наназад минималистичките тетоважи се еден од водечките трендови кој не ја губи својата популарност. А зошто би ја изгубиле, кога секој од нас е во потрага на нешто суптилно, дискретно и истовремено прекрасно.

Minimalisticki-tetovazi-poradi-koi-ke-posakate-da-se-istetovirate-uste-utre-01.jpg

Тетоважите се приказни исцртани на вашето тело. Како би ја раскажале вашата? 

Обидете се да не се вљубите во овие минималистички тетоважи и да не закажете тетовирање уште утре:

https://www.instagram.com/p/BPj9CO9AcVb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BRi4UIIAdsh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BQPk1EnFO1w/?utm_source=ig_embed

Продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

Тетоважи со скриено, но длабоко значење (фото) Додека едни го гледаат само како уметност, за некои луѓе, тетоважата е симбол ко...
Мајка со креативни раце прави чуда од храна за нејзиниот син (фото) Една мајка смислила навистина креативен начин да минува повеќе време со нејзинио...
20 везени тетоважи - изгледаат покул отколку што звучат Оние кои се вљубени во уметноста која ја создаваат иглите натопени во мастило, с...