Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети (фото)


Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети (фото)

Колку пати досега сте сонувале за кино со кревет, наместо обични столчиња? Во Швајцарија сега сонот се остварува.

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-001.jpg

Од неодамна се отвори сала таканаречена ВИП спална соба со филмско платно, каде на располагање има 11 споени кревети со прекривки и перници.

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-01.jpg

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-02.jpg

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-03.jpg

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-04.jpg

ВИП билет чини нешто над 40 евра и во него се вклучени храна и пијалаци, додека обичен билет чини 17 евра. Со купувањето на ВИП билет исто така, нема потреба да чекате ред за грицки и пијалаци, туку само да одберете што сакате.

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-05.jpg

Pathé Schweiz киното нуди и ВИП искуство во друга сала, со спуштени двоседи пернички.

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-06.jpg

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-07.jpg

Исто така има и детски дел каде седиштата се заменети со меки вреќи, тобоган и базен од пластични топчиња.

kino-vo-svajcarija-gi-zameni-crvenite-sedista-so-dupli-kreveti-08.jpg

Киното беше отворено на 9-ти мај годинава.

M. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-дела Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
Работи кои ги има само Јапонија, а се потребни на целиот свет На остатокот од светот му се потребни многу работи какви што ги има само во Јапо...
7 единствени кревети кои ги сакаме дома Човекот поминува третина од животот во кревет, па тогаш зошто тој да биде обичен...