Идеи за нежни тетоважи на кои нема да се „бунат“ ниту најстрогите родители (фото)


Идеи за нежни тетоважи на кои нема да се „бунат“ ниту најстрогите родители (фото)

Минијатурни овошки, минималистички фигури, малечки животинчиња – каква тетоважа би одбрале кога би требало да биде нешто нежно и неприметливо?

idei-za-nezhni-tetovazhi-na-koi-nema-da-se-bunat-nitu-najstrogite-roditeli-foto-01.jpg

Возрасните многупати ги критикуваат младите за шарањето на телото, но полесно го прифаќаат тетовирањето ако станува збор за минималистичка, едвај забележлива и нежна тетоважа.

Независно дали се соочувате со тој проблем или едноставно сакате едноставни тетоважи, во продолжение следат неколку идеи.

Нежни, женствени тетоважи за љубителите на ненападни дизајни:

https://www.instagram.com/p/B1ySqXConmi/ 

https://www.instagram.com/p/BzaJz5RCZem/?utm_source=ig_embed

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тетоважи со скриено, но длабоко значење (фото) Додека едни го гледаат само како уметност, за некои луѓе, тетоважата е симбол ко...
30 тетоважи за оние на кои животот им е исполнет со патувања Луѓето кои си го исполнуваат животот со патувања, а пасошот со печати, најчесто ...
20 идеи за тетоважи кои будат сензуалност (фото) Многу луѓе признаваат дека тетоважите прават да се чувствуваат секси, а замислет...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава