13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш


13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш

Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурдни дизајни никогаш никој не би ги ставил во кошничката.

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-001.jpg

Зошто на некој би му требал леб во облик на раце или панталони на кои може да си прави пикник?

Најчудните дизајни кои се достапни во денешно време:

Ремен со свирка, за да им свирнете на бавните пешаци пред вас

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-01.jpg

Мини тоалет ролни закачени како обетки

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-02.jpg

Пераи за жени

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-03.jpg

Ракавици од тесто, за сендвич во облик на раце

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-04.jpg

Футрола за парче пица околу врат, за секој случај

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-05.jpg

Стапчиња за јадење кои се закачуваат на слушалки?!

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-06.jpg

Јајце без лушпа

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-07.jpg

Панталони за пикник каде и да ви текне

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-08.jpg

Држач за телефон околу врат

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-09.jpg

Вентилаторче за ладење на храната

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-10.jpg

Дизајн за да си ја прошеташ рипката

Додаток за смартфон - слушалка

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-12.jpg

Најнекорисните еспадрили

13-apsurdni-dizajni-koi-ne-mu-zatrebale-na-nikoj-nikogas-13.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
Урбани дизајни кои може да најдат примена во секој град (фото) Многу луѓе сакаат поголемиот дел од времето да го поминат на отворено, наместо д...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава