Израелски илустрации кои зборуваат погласно од најмоќните зборови


Израелски илустрации кои зборуваат погласно од најмоќните зборови

Јувал Робичек е артист од Израел, кој дефинитивно знае како да ги претстави нештата што се присутни во нашето секојдневие.

ilustracii-od-izraelski-artist-koi-zboruvaat-poglasno-od-zborovi-01.jpg

Во неговите илустрации се прикажани работи кои повеќето од нас не знаат како да ги искажат, па секоја илустрација има длабоко значење.

На неговите илустрации нема зборови, но паметно вметнатите детали кажуваат многу.

Instagram профилот на Јувал веќе има над 20.000 следбеници, а кога ќе ги земете предвид неговите дела, сигурно заслужува поголема популарност.

Уживајте во неговите мали ремек-дела:

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

19 тетоважи што на тату артистите им е смачено да ги прават Неодамна, еден корисник на Редит го поставил прашањето: „Тату артисти, кои се де...
97-годишен дедо го спасил своето село, цртајќи уметнички дела по куќит... Хуанг бил единствениот жител во селото и сакал по секоја цена да го сочува и да ...
Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...