„Дизајни од иднината“ кои се лесно достапни на AliExpress


„Дизајни од иднината“ кои се лесно достапни на AliExpress

Во време кога сме „заразени“ со модерна технологија, овие пронајдоци на AliExpress сериозно може да ве израдуваат за малку пари.

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-001.jpg

Корисни се, евтини и веруваме дека многу лесно ќе се најдат во вашата кошничка, со оглед на тоа што делуваат како да се излезени од иднината.

Па, со што да се почестите денес?

Огледало со LED светлина за HD ефект

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-1.jpg

USB кое работи само со вашиот отпечаток од прст

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-2.jpg

Музичка, LED саксија за цвеќе

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-3.jpg

Термос кој покажува колкава е температурата на течноста во него

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-4.jpg

Bluetooth копче за сликање

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-5.jpg

Додаток за правосмукалка со еластични влакна кои се протнуваат секаде

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-6.jpg

Светло кое се пали на допир

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-7.jpg

Тетрис маска за телефон

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-8.jpg

Керамичко ноже

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-9.jpg

Столче на склопување

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-10.jpg

Даска за брзо одмрзнување

dizajni-od-idninata-koi-se-lesno-dostapni-na-aliexpress-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Производи кои никогаш не би помислиле дека ви требаат, а веднаш ќе ги посакате Колку само би била лесна работата ако имавте заштитно платно во кое се собираат ...
15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
Кујнски дизајни кои ги олеснуваат честите и досадни проблеми при готвење Комфорот и корисноста се двете основни работи кои секој сака да ги има во кујнат...

Најчитани неделава