Кога дизајнерите се брзаат да завршат работа – резултатот е катастрофален (фото)


Кога дизајнерите се брзаат да завршат работа – резултатот е катастрофален (фото)

Кога дизајнерите се наближуваат до крајниот рок, а не се многу посветени на работата, крајните продукти се мета на исмејување.

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-01.jpg

Некои дизајнери очигледно не „патат“ од перфекционизам, па ги прават нештата колку да завршат работа на брзање.

Па така на крај, наоѓаме нефункционални шолји, погрешни натписи, непромислени дизајни во болници и уште многу други смешни и ужасни дизајни.

Каков е резултатот кога дизајнерите се „на брзање“:

Мала грешка во проценка

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-02.jpg

Како би требало да се држи ова?

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-03.jpg

Уметност на автобусите

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-04.jpg

Кога животот ќе ви даде лимони... направете си сок од портокал...

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-05.jpg

Не, не е место на злосторството, туку ходник во болница...

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-06.jpg

Имале само една работа...

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-07.jpg

Утринско кафе и бодење во очи за расонување

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-08.jpg

Готова супа во пакување кое наликува на женски влошки

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-09.jpg

Кој се сетил на оваа генијална идеја катовите да ги нареди по азбучен ред?

koga-dizajnerite-se-brzaat-da-zavrshat-rabota-rezultatot-e-katastrofalen-foto-10.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кога дизајнерите ќе ги претворат обичните работи во генијални ремек-дела (фото) Многупати дизајнерите знаат да нè изненадат со својата работа и генијална креати...
Кога дизајнерите ќе претераат: Најчудните чевли што некогаш биле направени Колку и да сме се изнагледале чудни и бизарни модни трендови, се чини дека кога ...
Дизајни со кои животот во иднина ќе биде поубав и полесен (фото) Сите имаме листа на работи кои сакаме да ги направиме за животот во иднина да ни...

Најчитани неделава