Најкреативните канцелариски елки (фото)


Најкреативните канцелариски елки (фото)

Има многу причини зошто да не китите „обична“ новогодишна елка во вашата канцеларија.

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-01.jpg

Кога ќе треба да направите тематска елка за вашата канцеларија, ќе работите како тим, но и ќе ја разбудите вашата креативност.

Покрај тоа, ќе нема потреба да купувате ништо, туку ќе ги искористите материјалите што ви се достапни во канцеларија.

Доколку немате идеја што да правите, погледнете некои од најдобрите канцелариски елки од фирми ширум целиот свет:

Елка од конфискувани предмети на аеродром

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-02.jpg

Елка од книги во библиотека

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-03.jpg

Војничка елка од гуми

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-04.jpg

Елка во уметничка галерија

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-05.jpg

Вработени во продавница за техника направиле елка од стакло

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-06.jpg

Елка од гумени ракавици во лабораторија

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-07.jpg

Лабораториска елка од епрувети

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-08.jpg

Елка во пекара

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-09.jpg

Елка на вработени во компанија за гас

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-10.jpg

Вработени во дестилерија за виски не можеле да набават елка, па си направиле од буриња

najkreativnite-kancelariski-elki-foto-11.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Идеи како да направите необична новогодишна елка Ако и вие со години ја китите едната иста, пластична новогодишна елка, сигурно м...
Туторијали како да направите 15 различни елки за неколку минути Ако сакате оваа година да бидете малку покреативни и наместо обична елка да наки...
Лесни и евтини - Новогодишни „направи сам“ проекти Како сами да си направите ново венче за на врата, како да дизајнирате лампион по...

Најчитани неделава