20 удобни фотелји во кои би го поминале најдолгиот месец – јануари (фото)


20 удобни фотелји во кои би го поминале најдолгиот месец – јануари (фото)

Јануари е добро познат како најдолг, најстуден и генерално најтежок месец во годината.

20-udobni-fotelji-vo-koi-bi-go-pominale-najdolgiot-mesec-januari-001.jpg

Кога празничната еуфорија полека спласнува, кога буџетот е при крај, сè што сакате е да се стуткате во едно ќоше и таму да останете додека месецот не заврши.

Овие 20 удобни фотелјки ќе ви го остварат тој сон.

Удобни, топли, стратешки сместени во најудобниот дел од домот, можат да ве извадат од пост-празничната депресија:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
Идеи за новогодишни декорации на вратите во домот и вашите канцеларии (фото) Почнавте ли со китење и декорирање на домот и вашите канцеларии? Почнавте ли ...
Бабичката која најмногу им се радува на празниците - Секоја година дома има преку 2.000 новогодишни ... Секој Божиќ, куќата на Бети Ен Џоунс и нејзиниот сопруг Кит е украсена со над 2....