Фрижидер, маус за компјутер: 19 предмети кои во минатото изгледале сосема поинаку
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
SEO Specialist 26-10-2020


Фрижидер, маус за компјутер: 19 предмети кои во минатото изгледале сосема поинаку

Можете ли да замислите како изгледале клима уредите во минатото? Или пак тркачките автомобили?

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-01.jpg

Секој ден во домот и надвор од него користиме низа современи изуми. Од клима уреди до фрижидери, предметите какви што ги знаеме денес некогаш изгледале сосема поинаку.

Можете ли да претпоставите каква била оригиналната верзија на маусот за компјутер на пример?

Ајде да отпатуваме назад во времето:

Маус за компјутер

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-09.jpg

Правосмукалка

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-04.jpg

Бурми

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-08.jpg

Банкомат

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-16.jpg

Фен

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-05.jpg

Клима уред

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-11.jpg

Монети

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-14.jpg

Дигитален рачен часовник

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-12.jpg

Шприц

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-13.jpg

Фрижидер

frizhider-maus-za-kompjuter-19-predmeti-koi-vo-minatoto-izgledale-sosema-poinaku-15.jpg

Уште 9 предмети на следната страна...Би можело да ве интересира:

15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
Најгенијалните дизајни и реклами - фото докази дека некои луѓе се родени за ова Оние кои се занимаваат со каков било дизајн можат да бидат вистински генијалци –...
10 „направи сам“ проекти: Како да ја искористите старата машка кошула? Постои некаква посебна магија кога од нешто старо и навидум некорисно правите со...

Најчитани неделава