14 едноставни, но генијални изуми кои ќе ги посакате дома


14 едноставни, но генијални изуми кои ќе ги посакате дома

Чаршаф со ознаки кој дел е за доле, кој за горе, а кој за на страна... Конечно крај на главоболките при местење на постелнината, зарем не?

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-01.jpg

Некои мали дизајнерски трикови можат да ви го олеснат секојдневието.

Изгледаат едноставно, но кога ќе видите каква работа вршат, ќе ви изгледаат брилијантно:

Специјален додаток за поткревање на капакот со рака, да не мора да фаќате таму каде што се седи

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-02.jpg

Држач за сладолед

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-03.jpg

Мапа на градот на капак од шахта

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-04.jpg

„Побарав примерок од ролетните и ми пратија преслатка мини верзија“

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-05.jpg

Кабини за уринирање кои ви ги штитат чевлите од прскање кога ќе пуштите вода

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-06.jpg

Место за чорапи кои си го изгубиле „другарчето“

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-07.jpg

Ќесички за замрзнување кои со ливче ве предупредуваат кога се при крај

14-ednostavni-no-genijalni-izumi-koi-kje-gi-posakate-doma-08.jpg

Уште 7 изуми на следната страна...Би можело да ве интересира:

Дизајни за кои сигурно ќе кажете „каде да ги најдам?!“ Понекогаш едноставно е доволно само да видите некој предмет за да сфатите дека в...
Генијални дизајни без кои нема да може да си го замислите секојдневието Понекогаш не сме свесни дека нешто ни е потребно додека не го видиме, а токму та...
Корисни изуми за кои треба да им бидеме благодарни на дизајнерите Живееме во период кога технологијата многу напредува и постојано се смислува неш...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg