Да се насмееме!
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Да се насмееме!

Мажите и жените се неисцрпен извор за шеги. Продолжуваме и понатаму да ве смееме.

da-se-nasmeeme-001.jpg

Овој пат со уште 10 нови интересни прашања и одговори! Уживајте!

1. Која е разликата помеѓу паметен и глуп маж?
- Глупиот раскажува вицеви за плавушите, а паметниот ги носи дома.

2. Како се вика маж кој го изгубил паметот?
- Вдовец.

3. Разлика меѓу комарец и маж?
- Комарецот иде на нерви само во лето.

4. Разлика меѓу песимист и оптимист?
- Песимистот вика: Не може да биде полошо! Оптимистот: Може, може!

5. Која е разликата меѓу 10 кокошки и 3 плавуши?
- 7!

6. Што била Северина пред  да стане популарна?
- Пејачка!

7. Што заклучуваш кога доаѓаш дома и те пречекува насмеана жена?
- Си ја погрешил вратата!

8. Што се добива кога ќе се вкрстат две женски нозе?
- Ништо!

9. Како се колне циганка?
- Невина сум жими децата...

10. Што е недефинирано чувство?
- Кога швалерката ќе ти загине во твојот нов автомобил.

 

Би можело да ве интересира:

Типичен Балканец - ги знае сите сложени комбинации за спортска, но не ... „Знаеш што си бара жената одвреме-навреме? Ќотек си бара. Превоспитување, во слу...
Колку жената треба да се смали за да ја собере во раката на еден Балка... Живееме во општество кое смета дека жената не може да биде успешна без маж покра...
Вистинска приказна на македонски камионџија – Ќе загинев на автопатот,... Замислете да сте илјадници километри далеку од дома. Возите со часови, со денови...