13 работи кои беа сосема поинакви во 90-тите години


13 работи кои беа сосема поинакви во 90-тите години

Не се грижевме ако мобилниот телефон ни падне на подот, знаевме дека ќе „преживее“. Во музичките спотови ѕвездите имаат многу поприроден изглед.

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-01.jpg

Постарите генерации знаат да кажат „порано беше подобро“. Не носиме заклучоци дали навистина беше подобро, но ќе кажеме дека животот беше поинаков дефинитивно.

Работи кои беа сосема поинакви во 90-тите години:

Жените изгледаа постаро од што се поради нанесувањето на неприродна шминка

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-02.jpg

Постоеше култ кон акционите филмови и главните ликови со огромни мускули

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-03.jpg

Во музичките спотови ѕвездите имаа многу поприроден изглед

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-04.jpg

Повеќе се готвеше дома, отколку да се користи достава до врата или купечка готова храна

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-05.jpg

Користевме вокмени со касети за слушање на музика

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-06.jpg

Доењето во јавност беше табу тема и не се охрабруваше како денес

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-07.jpg

Се промовираше атлетски градено природно тело, а не преистакнати облини како денес

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-08.jpg

Уште 6 работи на следната страна...



Би можело да ве интересира:

12 работи кои не треба да им ги кажувате на жените без деца Ако во своето опкружување имате жена, особено со возраст над 30 години, која нем...
За добрите работи треба долго, за лошите работи само еден миг е доволен Само една докторска дијагноза за сериозна болест, сообраќајна незгода со трајни ...
10 работи од детството кои ги заборавивме и очајно ни недостасуваат Кога бев малечка понекогаш ми беше многу тешко да станам за на училиште. Долго с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg