13 работи кои беа сосема поинакви во 90-тите години - Results from #1


13 работи кои беа сосема поинакви во 90-тите години

Си ги знаевме сите соседи по име и не бевме оттуѓени

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-09.jpg

Децата се среќаваа, играа на игралишта и не беа опседнати со гаџети и интернет

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-14.jpg

Одењето на кино беше како празник, а не обичен дел од секојдневието како сега (пред пандемијата)

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-10.jpg

Се зборуваше за чувствата, додека сега сѐ се сведе на виртуелни срциња и лајкови

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-11.jpg

Не се грижевме ако мобилниот телефон ни падне на подот, знаевме дека ќе „преживее“

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-12.jpg

Тетоважи носеа само „бунтовниците“, а не сите како денес

13-raboti-koi-bea-sosema-poinakvi-vo-90-tite-godini-13.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

За добрите работи треба долго, за лошите работи само еден миг е доволен Само една докторска дијагноза за сериозна болест, сообраќајна незгода со трајни ...
12 работи кои не треба да им ги кажувате на жените без деца Ако во своето опкружување имате жена, особено со возраст над 30 години, која нем...
Ти го подарив моето време, солзи, ноќи, денови - ти благодарам што сум ти мајка Ти го подарив моето време. Моето тело. Мојот сон. Моите солзи, моите ноќи и...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg