Продолжувме: Запознајте го Чак Норис 4 дел


Продолжувме: Запознајте го Чак Норис 4 дел

Да се насмееме повторно со Чак Норис фактите... - Чак Норис ќе го врати Косово во Србија...

 fakti-za-cak-noris-4-del-01.jpg

Чак Норис ја изгубил невиноста пред татко му.

Чак Норис може да одмати јајце.

Чак Норис за киселини во желудникот пие напалм.

Чак Норис мие заби со бодликава жица.

Чак Норис има слика од Бог.

Вселената се шири бидејќи бега од Чак Норис.

Луѓето ги измислиле автомобилите за да избегаат од Чак Норис.....затоа Чак ги измислил сообраќајките!

Чак Норис е единствениот што успеал да добие партија тенис против ѕид.

Чак Норис знае да решава равенки со непознат број на непознати.

Чак Норис може да изгледа филм од 60 минути за 22 секунди, без прескокнување и мотање.

Чак Норис може да убие два камена со една птица.

Ќерката на Чак Норис ја изгубила невиноста. Чак Норис ја има најдено и вратено назад.

Чак Норис има победено на Париз-Дакар со магаре.

Чак Норис еднаш рипнал од 3 спрат а завршил - на 5ти.

Би можело да ве интересира:

10 забавни факти за оние кои сакаат да научат нешто ново Следниве факти не се од суштинско значење за вашето образование, но ќе ви се нај...
Изумителот на Рубиковата коцка не можел да ја реши повеќе од еден месец и уште 15 непознати факти Кога ќе го слушнете зборот Samsung, сигурно прво помислувате на смартфон, а...
„Не се плашам од умирање. Се плашам дека не бев жив доволно долго“ - Филмски цитати кои се животни л... Понекогаш, најголемата инспирација потекнува токму од филмовите. Вистинските љуб...