12 смешни цитати за мажите - „Не ни ги решаваат проблемите, тие ни се проблемот“


12 смешни цитати за мажите - „Не ни ги решаваат проблемите, тие ни се проблемот“

„Мажот не ја контролира својата судбина. Жената во неговиот живот го прави тоа за него“ и уште 11 забавни цитати.

12-smeshni-citati-za-mazite-ne-ni-gi-reshavaat-problemite-tie-ni-se-problemot-01.jpg

Мажите на моменти знаат да бидат напорни и да не нервираат, но сепак без нив не можеме.

Шеговити цитати на сметка на мажите:

- „Не ми е потребен маж што ќе ми ги реши проблемите... Потребен ми е маж што нема да ми стане проблем“.

- „Мажите велат дека жените треба да доаѓаат со инструкции за користење, но дали сте виделе некогаш маж што всушност чита инструкции?“

- „Позади секој голем маж е жена што превртува со очите.“

- „Позади секоја лута жена стои маж кој апсолутно нема идеја што згрешил.“

- „Ако жените можат да читаат мисли, секоја секунда некој маж ќе добива шлаканица.“

- „Маж кој се смее кога нешто тргнало наопаку, смислил кого да го обвини за штетата.“

- „Колку патишта треба да проба маж пред да признае дека е изгубен?“

- „Просечна жена повеќе би избрала убавина отколку мозок, затоа што просечен маж подобро гледа, отколку што мисли.“

- „Мажот пие за да ја заборави, но ја гледа дупло.“

- „Мажот не ја контролира својата судбина. Жената во неговиот живот го прави тоа за него.“

- „Мажите се како дрвја, потребна им е вечност за да пораснат.“

- „Кога ќе почнете да мразите некој маж, тоа е почетокот на мудроста.“

С. С.| Црнобело

Би можело да ве интересира:

Златото се проверува со оган, жената со злато, а мажот со жена Вистината е следнава: колку и да ги озборуваме мажите, колку и да им припишуваме...
10 животни лекции според кои се води Ким Катрал и ќе ве инспирираат Зад себе актерката има повеќе од 80 одиграни улоги, а најпозната е секако, по ли...
„Бидете среќни, но никогаш задоволни“ - Mотивациски цитати од најголем... Брус Ли имаше краток, но многу исполнет и влијателен живот. Го знаеме како лично...