20 мудри реченици кои заборавија да ни ги кажат на училиште
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Giro prodavac 22-04-2019
Столар 22-04-2019


20 мудри реченици кои заборавија да ни ги кажат на училиште

Трудејќи се да ги научиме најголемите и најважните факти и лекции за светот кој нè опкружува, заборавивме да го научиме она што е подлабоко во нас.

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-001.jpg

Овие 20 реченици кријат мудрости и лекции подеднакво важни како и целите книги кои сте ги прочитале во текот на школувањето:

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-1.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-2.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-3.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-4.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-5.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-6.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-7.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-8.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-9.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-10.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-11.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-12.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-13.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-14.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-15.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-16.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-17.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-18.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-19.jpg

20-mudri-recenici-koi-zaboravija-da-ni-gi-kazat-na-uciliste-20.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 реченици со кои можете да му го разубавите денот секому „Ти ја будиш убавата страна во мене, ме правиш подобар човек.“ Животот на момент...
20 реченици кои ќе ве мотивираат да бидете подобар и посреќен човек Колку време од денот посветувате на себе? Колку минути поминувате размислувајќи ...
Цитати за смирување и охрабрување: 20 реченици кои секогаш ќе ви помог... Верувајте му ја својот инстинкт. Кога внатрешното чувство ве скокотка или боцка,...