14 цитати за секојдневна мотивација, кои ќе сакате да ги испечатите и врамите


14 цитати за секојдневна мотивација, кои ќе сакате да ги испечатите и врамите

„Биди толку зафатен со обожавање на својот живот, што нема да имаш време за омраза, жалење или страв.“ Да почнеме од тука.

Depositphotos_75953767_xl-2015.jpg

Обично, дневната доза мотивација ја наоѓаме во најобичните коментари, пофалби, па дури и критики, а овие цитати се токму такви – едноставни и секојдневни, а сепак имаат моќ да ви ја разбудат желбата за поубав и посреќен живот.

Веруваме дека барем еден од нив ќе испечатите и ќе си го врамите за на работното биро:

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-1.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-2.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-3.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-4.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-5.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-6.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-7.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-8.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-9.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-10.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-11.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-12.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-13.jpg

14-citati-za-sekojdnevna-motivacija-koi-ke-sakate-da-gi-ispecatite-i-vramite-14.jpg

М. Д. | Црнобело / Фото: depositphotos.com

Би можело да ве интересира:

12 цитати за негативните луѓе „На негативните луѓе драмата им е како кислород. Останете позитивни, ќе им го од...
Инспиративни цитати за секоја нова мајка и нејзиното тело по породувањ... Без оглед како и да се породила, телото на мајката во најголем број случаи веќе ...
„Бидете среќни, но никогаш задоволни“ - Mотивациски цитати од најголем... Брус Ли имаше краток, но многу исполнет и влијателен живот. Го знаеме како лично...