20 реченици кои ќе ве мотивираат да бидете подобар и посреќен човек


20 реченици кои ќе ве мотивираат да бидете подобар и посреќен човек

Колку време од денот посветувате на себе? Колку минути поминувате размислувајќи на тоа колку добар човек сте, до каде сте стигнале и на каде сакате да продолжите? Време е да одвоите 5 минути.

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-001.jpg

20-те реченици или кратки цитати во продолжение имаат за цел да ве направат подобар, посреќен и помотивиран човек.

Споделете со блиските на кои знаете дека им е неопходна мотивација:

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-1.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-2.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-3.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-4.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-5.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-6.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-7.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-8.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-9.jpg

20-rechenici-koi-kje-ve-motiviraat-da-bidete-podobar-i-posrekjen-chovek-10.jpg

Уште 10 реченици на следната страна...Би можело да ве интересира:

10 реченици со кои можете да му го разубавите денот секому „Ти ја будиш убавата страна во мене, ме правиш подобар човек.“ Животот на момент...
10 забавни факти за оние кои сакаат да научат нешто ново Следниве факти не се од суштинско значење за вашето образование, но ќе ви се нај...
Кратки инспиративни совети што ќе ви помогнат да ги остварите вашите цели Дали знаете кои се вашите цели и знаете што треба да направите во врск...